Simtex: Al 25 jaar een toonaangevende matrassenfabriek in Zeeland

Welkom bij Simtex, een gerenommeerde matrassenfabriek met een rijke geschiedenis van 25 jaar. Gevestigd aan de Voltaweg 14, 4338PS te Middelburg, Zeeland, zijn we trots op onze lange staat van dienst in de productie van hoogwaardige matrassen, topdekmatrassen en kussens. Als ervaren spelers in de branche hebben we een uitstekende reputatie opgebouwd op basis van kwaliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid.

Deuren geopend voor particulieren: Ontdek onze productie in actie

Historisch gezien hebben we ons hoofdzakelijk gericht op de verkoop van matrassen en topdekmatrassen in grote hoeveelheden aan meubelwinkels, webshops en groothandels in de Benelux. Echter, wij hebben onlangs onze deuren geopend voor particuliere klanten. Dit betekent dat u nu rechtstreeks toegang heeft tot ons productieproces, waar u zelf getuige kunt zijn van de creatie van een matras van begin tot eind. Bovendien bieden we onze producten tegen zeer aantrekkelijke prijzen aan particulieren aan, waardoor u kunt profiteren van de beste waarde voor uw geld.

Maatwerk matrassen: Voor een perfecte nachtrust, waar u ook bent

Bij Simtex zijn we gespecialiseerd in het vervaardigen van matrassen op maat voor campers, caravans, boten en andere speciale toepassingen. Wij nodigen onze klanten altijd uit om eerst alle soorten schuimen en hoezen te testen, voordat we de lengte, breedte en hoeken opmeten om het matras volledig aan uw wensen aan te passen. Het beste van alles is dat we deze op maat gemaakte
matrassen aanbieden tegen de scherpste prijs in Nederland! Als fabrikant kunnen we deze hoogwaardige producten aanbieden met minimale kosten, waardoor we u de beste prijs-kwaliteitverhouding kunnen bieden.

Matras voor boot

Matras voor tuinhuis

Matras voor camper

Uitbreiding naar Frankrijk: Onze groeiende aanwezigheid in Reims

In 2023 hebben we met trots ons filiaal in Frankrijk geopend en zijn we volop bezig met groeien op deze nieuwe markt. In de charmante stad Reims kunt u nu ook onze hoogwaardige producten vinden. Met dezelfde toewijding aan kwaliteit en service brengen we onze expertise naar Frankrijk en hopen we nog meer mensen te voorzien van de perfecte nachtrust.